joi, 30 decembrie 2010

Agentie matrimoniala / de plasare forte de munca / eventual agentie de fotomodele


Nu aveti nevoie decat de un sediu mai maricel (sa ia ochii), pentru ca baza de date se poate obtine foarte usor. Mai mult, puteti pune taxa de inscriere. Dati anunturi ca faceti "lipiri" dar pentru amanunte, invitati clientii la sediul dumneavostra, unde vor completa o fisa de inscriere, vor fi fotografiati si apoi... trimisi acasa. Nu trebuie sa le promiteti marea cu sarea ci doar ceva de genul "o sa va sunam noi cand gasim persoana sau firma potrivita, dar evident, cu zambetul pe buze. Omul vine, pozeaza, plateste si pleaca. 

Unu la mana, "colectati taxa de inscriere" (100-200 lei) si doi la mana, in cazul unei casatorii sau in cazul vreunui contract (deci in cazul unei reusite), fixati o taxa de 200 - 1000 euro, in functie de posibilitati. 

Aceasta afacere poate avea profit dupa minim o luna, doar pe baza taxelor de inscriere. Ca fapt divers, asa a facut si celebrul CRBL (Cerebel de la Simplu) cu scoala lui de dans. Si-a scos banuti frumosi din taxa de inscriere si ulterior din taxa de "scolarizare"... dar sa nu spuneti ca stiti de la mine. 

Mult succes, iar cand scoateti primul "meleon", dati o bere la baiatu'!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu